Tulospohjainen markkinointi

Arvoisa Yrittäjä,

Tässä tekstissä kerron, kuinka voit kasvattaa yrityksesi tulosta, joten kannattaa lukea se heti.

Me tarjoamme markkinointia tulospohjaisesti. Teemme kaikki mainokset, Facebook-päivitykset ja otamme tarvittavat kuvat. 

Sinä maksat vain osuuden lisääntyneistä kaupoista. Eikö kuulostakin hyvältä?

Tiitus Kangas
Yrittäjä ja Perheenisä

Tulospohjainen markkinointi

Monet asiakkaistamme ovat olleet tilanteessa, jossa palvelun laatu ja toimitus on hiottu huippuunsa, mutta uusia asiakkaita ei silti saada riittävästi. Uusia asiakkaita ollaan hankittu lähinnä kylmäsoitoilla ja vanhojen asiakkaiden kautta.

Tiedetään kyllä, että internetmarkkinoinnilla voi saada uusia asiakkaita, mutta yrityksen mainokset Facebookissa ja Googlessa ovat lähinnä kaukaisia ajatuksia. Tulospohjainen markkinointi voi olla sinulle paras ratkaisu. 

Tulospohjaisessa markkinoinnissa keskitytään koko tähän tapahtumien ketjuun, ei pelkästään mainosten näyttökertoihin tai nettisivujen klikkauksiin. Meitä kiinnostaa asiakkaan kulkema reitti nettisivuilta sopimuksen kirjoittamiseen. Me laskutamme vasta, kun markkinoinnin kautta tulleen asiakkaan kanssa on saatu sopimus tehtyä.

Auta asiakas luoksesi

Tiedätkö, kuinka paljon sinulla menee rahaa ja aikaa yhden uuden asiakkaan hankkimiseen? Tiedätkö, mistä kanavista sinun asiakkaasi parhaiten löytyvät? Tiedätkö, kenelle sinun kannattaa kohdentaa markkinointisi?

Kun asiakkaille näytetään mainoksia yrityksestäsi, tavoitteena on saada ohjattua heidät nettisivuille. Kun asiakas on nettisivuilla, seuraava tavoite on saada hänet jättämään yhteystietonsa tai ostamaan tuote verkkokaupasta. Kun yhteystiedot on annettu eteenpäin, myyjän tavoite on saada sovittua tapaaminen. Tapaamisen tavoitteena on lopulta solmia sopimus myyjän kanssa.

Tulospohjaisessa markkinoinnissa keskitytään koko tähän tapahtumien ketjuun, ei pelkästään mainosten näyttökertoihin tai nettisivujen klikkauksiin. Meitä kiinnostaa asiakkaan kulkema reitti nettisivuilta sopimuksen kirjoittamiseen. Me laskutamme vasta, kun markkinoinnin kautta tulleen asiakkaan kanssa on saatu sopimus tehtyä.

Hieno liike, mutta missä on kauppa?

Tiedetään kyllä, että internetmarkkinoinnilla voi saada uusia asiakkaita, mutta yrityksen mainokset Facebookissa ja Googlessa ovat lähinnä kaukaisia ajatuksia.

Tiedetään kyllä, että internetmarkkinoinnilla voi saada uusia asiakkaita, mutta yrityksen mainokset Facebookissa ja Googlessa ovat lähinnä kaukaisia ajatuksia.

Monet asiakkaistamme ovat olleet tilanteessa, jossa palvelun laatu ja toimitus on hiottu huippuunsa, mutta uusia asiakkaita ei silti saada riittävästi. Uusia asiakkaita ollaan hankittu lähinnä kylmäsoitoilla ja vanhojen asiakkaiden kautta. 

Tiedetään kyllä, että internetmarkkinoinnilla voi saada uusia asiakkaita, mutta yrityksen mainokset Facebookissa ja Googlessa ovat lähinnä kaukaisia ajatuksia. Tulospohjainen markkinointi voi olla sinulle paras ratkaisu. 

Tulospohjaisessa markkinoinnissa keskitytään koko tähän tapahtumien ketjuun, ei pelkästään mainosten näyttökertoihin tai nettisivujen klikkauksiin. Meitä kiinnostaa asiakkaan kulkema reitti nettisivuilta sopimuksen kirjoittamiseen. Me laskutamme vasta, kun markkinoinnin kautta tulleen asiakkaan kanssa on saatu sopimus tehtyä.

Auta asiakas luoksesi

Tiedätkö, kuinka paljon sinulla menee rahaa ja aikaa yhden uuden asiakkaan hankkimiseen? Tiedätkö, mistä kanavista sinun asiakkaasi parhaiten löytyvät? Tiedätkö, kenelle sinun kannattaa kohdentaa markkinointisi?

Kun asiakkaille näytetään mainoksia yrityksestäsi, tavoitteena on saada ohjattua heidät nettisivuille. Kun asiakas on nettisivuilla, seuraava tavoite on saada hänet jättämään yhteystietonsa tai ostamaan tuote verkkokaupasta. Kun yhteystiedot on annettu eteenpäin, myyjän tavoite on saada sovittua tapaaminen. Tapaamisen tavoitteena on lopulta solmia sopimus myyjän kanssa.

Tulospohjaisessa markkinoinnissa keskitytään koko tähän tapahtumien ketjuun, ei pelkästään mainosten näyttökertoihin tai nettisivujen klikkauksiin. Meitä kiinnostaa asiakkaan kulkema reitti nettisivuilta sopimuksen kirjoittamiseen. Me laskutamme vasta, kun markkinoinnin kautta tulleen asiakkaan kanssa on saatu sopimus tehtyä.

Hieno liike, mutta missä on kauppa?

Joskus asiakkaillamme on jo olemassa erilaisia videoita ja hienot nettisivut, mutta sitten kun puhutaan nettisivujen kävijöistä ja sitä kautta tulevista kaupoista, niin siitä ei tiedetä yhtään mitään. Nettisivujen tavoitteena on saada aikaan uusia kauppoja. Kuinka paljon maksoit nettisivuistasi? Kuinka monta kauppaa olet tehnyt niiden kautta? 

Yleensä huonosta ja mittaamattomasta markkinoinnista seuraa se, että markkinointiin menee kyllä rahaa, mutta ei osata yhtään sanoa, kuinka paljon se tuottaa tuloksia. Moiseen mutuiluun ei enää tällä vuosikymmenellä tarvitse tyytyä, mutta mikäli tilanne kuulostaa tutulta, niin seuraavassa kappaleessa on luvassa hyviä uutisia.

Niklas Oksanen

Toimitusjohtaja

Muutoksia Fiksusti Oy:n markkinointiin tehtiin siten, että Nettirempan avustuksella pyrittiin ottamaan internetistä kaikki mahdollinen hyöty irti. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että asiakkaita ohjattiin löytämään meidän verkkosivumme sekä haluamansa palvelu.

Enää meidän ei ole tarvinnut tyrkyttää itseämme asiakkaille, vaan asiakkaat ovat itse lähestyneet meitä ottamalla suoraan yhteyttä. Kun internetin kauttaosataan tuoda aidosti esiin yrityksen kaikki erilaiset puolet, helpottaa se palveluiden myymistä.

Internetmarkkinoinnin avulla saavuttamamme tulokset kertovat osaltaan siitä, että kaikki on hoidettu aivan viimeisen päälle. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja joustavalla meiningillä tuloksista tinkimättä. Suosittelenkin Nettirempan palveluita ehdottomasti myös muille remonttiyrityksille. Aina kun on tarvittu apua, on Nettiremppa myös auttanut!

Niklas Oksanen

Toimitusjohtaja, Fiksusti Oy

Seuraa tärkein kysymys: Onko sinulla kapasiteettia uusille asiakkaille?

Meillä on tällä hetkellä kalenterissa tilaa muutamalle asiakkaalle. Jos yrityksesi palvelu on hyvä ja pystyt toimittamaan sitä isommille asiakasmäärille, voimme auttaa teitä.

Me pidämme yrityksesi näkyvillä sosiaalisessa mediassa ja Googlessa, luomme kohderyhmät eri markkinointikanaviin ja muokkaamme nettisivuistasi sellaiset, että ne palvelevat myyntiä ja markkinointia. Ennen kaikkea hankimme kuitenkin sinulle lisää maksavia asiakkaita!

Olemme ammattilaisia sisällöntuottamisessa, markkinoinnissa ja nettisivujen teossa. Jos luovutat markkinointisi meidän käsiimme, voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme lisätäksemme yrityksesi myyntiä.

Ilman markkinointia jätät monet asiakkaat kilpailijoittesi käsiin. Nykyään kaikki ihmiset käyttävät internettiä palveluiden etsimiseen, ja internetissä tehdään päivittäin miljoonia ostopäätöksiä. 

Miksi et tarjoaisi asiakkaillesi mahdollisuutta ostaa sinulta?

Mikäli sinulla on kapasiteettia palvella nykyistä enemmän asiakkaita, niin jätä yhteydenottopyyntö täältä tai soita numeroon 044 0457600