Videot

Musiikin ja kuvanveiston lisäksi olen kunnostautunut myös videotuotannon puolella. Vaikkeivät näistä videoista juuri mikään (ellei mikään) ole yltänyt Youtubessa tuhannen katsojan rajaan, niin olen niistä silti ylpeä. Niin kuin äitini oli ylpeä minusta, vaikken juuri osannut muuta kuin piirtää.

Tinder-videot

Tinder-videot ovat syntyneet parodiana Tinder-vinkki -videoille, joita Youtube on pullollaan. Olen teoksissa yrittänyt myös tuoda esille nykyajan pariutumiseen liittyviä epäkohtia sekä herättää keskustelua yksinäisyydestä ja yhteiskunnan vaatimuksista. 

Tinder-video -sarja on Ayahuascan jälkeen Prinssin suosituin videosarja.

Suomi-parodiat

MM-kisakulta 2019 -biisi

Tämä syntyi, kun päätin kerrankin olla ajan hermoilla (ja halusin saada paljon katsojia). 

En ole järin tunnettu lätkäfanina – ehkä siksi, etten sitä ole. Tällä kertaa päätin kuitenkin kääntää lätkämanian edukseni ja niin tämä “teos” syntyi. 

Lauloin tämän purkkiin jo ennen matsia.

Sauna

Suomalaista sielunmaisemaa kuvastava tarina neljästä saunassa istuvasta kaverista syntyi jo aiemmin Protosoija-levyn päätöskappaleeksi. 

Idean sen videoon sain, kun löysin kuvapankista videoita kolmesta hattu päässä saunovasta miehestä (se on ilmeisesti saksalainen tapa). Nähtyäni nämä klipit tiesin, mitä olisi tehtävä.

Musiikkiaiheisia videoita (ei siis musiikkivideoita (välttämättä))

/0 — Kauttanolla

Kauttanolla oli kokonaisuutena yritys uudistua jo “vanhana” muusikkona. Inspiraationa toimi soundcloud rap sekä aiheiseen liittyvä videotarjonta. Myös uuden virran mukana uudelleen lämmitetty emo-genre oli otettu teokseen. Sentään sitä minun ei tarvinnun adoptoida.

Vaikka teosta markkinoitiin nuorelle yleisölle, sen autenttisuus ei selvästikkään vakuuttanut. Video kuvattiin kamerakännykällä lentokentällä, biitin teki joku japanilainen (maksoin kyllä) ja ruudun kautta vastanäyttelijältä kysyttiin epäilyistä huolimatta lupa. Kasaan tuotteen saattoi Maailmanpallo.

 

Eden

Kappaleen musiikkivideo oli niin graafinen, että se menee taidevideosta. Se on kuvattu Hämeenlinnassa hylätyssä perunakellarissa. Sen kuvasi ja editoi yhdessä kanssani Maailmanpallo.

 

Ruoka-aiheisia videoita

Ruoka yhdistää ihmisiä, sillä kaikkien täytyy tehdä sitä. Vaikka itselläni suurimmat liikakilot ovat takanapäin (piilo-brag) olen käsitellyt paljon ruokaa vuosien varrella.

 

Hämptonin ruokahaaste

Video on siksi maininnan arvoinen, koska se on saanut Prinssin videoista eniten alapeukkuja. 

Lisää tulossa pian.